Foredrag & workshops

Foredrag: Epigenetik - din livsstil påvirker dine gener

I foredraget om epigenetik gives en spændende indføring i den epigenetiske verden. Mange af de sygdomme vi kan pådrage os i løbet af et liv opstår i et sammenspil mellem gener og livsstil. Epigenetik har vist sig at være the missing link til forståelsen af hvordan vores livsstil påvirker vores gener. Epigenetik beskriver hvordan selve miljøet omkring vores gener har betydning for hvilke gener der bliver tændt eller slukket fra fostertilstanden og hele livet igennem. Epigenetik har en afgørende betydning for kroppens normale funktion, forebyggelse af sygdomme, fertilitet samt for vores generelle psykiske og fysiske velvære.

Workshop: Meditation – hjernetræning der optimerer alle aspekter af dit liv

Meditation kan anvendes som et praktisk redskab til at opnå øget refleksivitet og overskud i hverdagen. I workshoppen om meditation gives en hands-on indføring til meditation. En kort daglig meditation har nemlig vist sig at give målbare fysiologiske ændringer i hjernen og resulterer blandt andet i bedre koncentrationsevne, følelsesmæssig stabilitet og mindre stress. Workshoppen vil indeholde en teoretisk indføring i meditation såvel som praktiske øvelser i forskellige meditationsteknikker.

Workshop: Pranayama – vejrtrækningsøvelser der giver ro, nærvær og øget fokus

yoga.københavn

Hvor ofte lægger du mærke til din egen vejrtrækning? Øget bevidsthed omkring vejrtrækningen kan bruges i mange hverdagssituationer fx til at reducere stress eller til at opnå øget overblik og koncentration. I denne workshop træner vi de ældgamle traditionelle vejrtrækningsøvelser som øger bevidstheden på åndedrættet og styrker åndedrætsmuskulaturen.

Kontakt mig for spørgsmål til indhold og pris.